آیا او (خدا) برای بنده اش کافی نیست؟ (قران کریم)
خوش آمدید - امروز : دوشنبه ۱۰ دی ۱۴۰۳
خانه » محصول » دانلود کامل نقشه های معماری خانه عرب(بی بی رقیه) یزد

اطلاعیه سایت

تماس با پشتیبانی » ایدی تلگرام+ایمیل پشتیبان <

» فراموش نکنید! بخش پشتیبانی معمار آنلاینـ ، در همه ساعات همراه شماست

»  0916-891-1243

» درصورت مشکل پرداخت آنلاین کلیک کنید

» درصورت بروز هر مشکل اعلام کنید با شما تماس خواهیم گرفت

انجام کلیه پروژهای معماری+ پشتیبانی » با ایدی زیر در تماس باشید

M_abdali@

دانلود کامل نقشه های معماری خانه عرب(بی بی رقیه) یزد

دانلود کامل نقشه های معماری خانه عرب(بی بی رقیه) یزد

45,000 تومان

توضیحات

دانلود کامل نقشه های معماری خانه عرب(بی بی رقیه) یزد

دانلود پلان کدی خانه کهکشان اصفهان

 

محله شاه ابوالقاسم ، کوچه روبه روی مسجد چهل محراب

بانی این خانه حاج علی اکبر عرب، فرزند حاج محمد علی عرب، بوده است. پس از او، خانه در اختیار بی بی رقیه (یکی از دخترانش) قرار گرفته و به همین نام مشهور شده است. گفته می شود که بنای خانه صد و سی سال قدمت دارد.

طرح این خانه نیز مبتنی بر انتظام فضاهای مختلف به گرد یک حیاط میانی است. حیاط مستطیل شکل است و در جهت قبله قرار دارد. فضاهای اصلی خانه در اطراف حیاط استقرار یافته است؛ و لذا در نظری کلی می توان گفت که اصلی ترین فضای خانه حیاط آن است. قرارگیری فضاها به گرد این عنصر اصلی و توجه به آن قدر و منزلت آن را دو چندان می کند.

برای ورود به خانه، باید از سردری تو نشسته و یک هشتی پرکار و دالانی که به گوشه حیاط راه می برد گذشت. هشتی در دیگری دارد که به حیاط اسطبل و پلکان بام خانه باز می شود. از طریق این پلکان می توان به حیاط کوچک و اتاق روی کوچه نیز راه یافت. به این ترتیب، با وجود این حیاط و فضای بسته آن در طبقه دوم، عرصه و حریمی کاملا مستقل در بدو ورود به این خانه ایجاد شده است.

وجود ورودی مفصل، با هشتی زیبا و سقف رسمی بندی شده، در این خانه کوچک نشان دهنده اهمیت مفهوم ورود به حریم خانه است. سردر دعوت کننده و هشتی بزرگ و بلند، با سطوح و سقف تراش خورده، که فضای کاملی را برای مکث و توقف پدید می آورد، و نیز دالان ساده و کم ارتفاع پس از آن گویی منازلی پیوسته در مسیر رسیدن به حیاط خانه است. به این ترتیب، اگر با استقرار انواع فضاها به گرد فضایی باز حریم درونی پرارزش و گران قدری به وجود آمده، دستگاه ورودی نیز با تبعیت از این  قاعده بر ارج و حرمت آن صحه گذاشته است.

در هر جبهه از حیاط خانه، یک فضای اصلی در میانه نشسته است و در طرفین هر یک از این عناصر میانی، فضاهایی واقع اند که در نمای آن جبهه، همچون حامیانی برای آن عنصر میانی به نظر می رسند. این فضاها به اتاقهای کم اهمیت تر یا به فضاهای خدماتی، مانند ورودی ایوان و دالان ورودی و کفش کن و مطبخ، اختصاص یافته است.

گفتگوی عناصر اطراف حیاط معانی مختلفی را به ذهن بیننده القا می کند. نخست، وجود ایوانی نسبتا عمیق با دهانه ای وسیع در مرکز نمای شرقی نقطه ای شاخص در میان همه عناصر اطراف حیاط ایجاد کرده است. با این ایوان، یعنی یگانه فضای نیم باز مشرف بر حیاط، گویی فضای باز به داخل بنا کشیده شده و به این ترتیب، پیوند ساختمان با حیاط قوت یافته است. از طرف دیگر، در مقابل ایوان و در میانه نمای غربی، پنج دریای با نمایی مرکب از طاق نماها و گچ بریهای زیبا قرار دارد که مرکزی چشم گیر برای نماست. از گفتگوی این دو مرکز، محوری مشخص پدید می آید. در مقابل تفاوت نماهای مذکور، نماهای شمالی و جنوبی بسیار به یکدیگر شبیه اند: در هر یک، سه دریای در مرکز واقع است و دو طاق نما در طرفین آن نشسته اند. این شباهت در کنار آن تفاوت باز بر اهمیت محور شرقی-غربی می افزاید و آن را به محور اصلی طرح بدل می کند؛ اما کشیدگی حیاط در خلاف جهت این محور است و حتی آب نما و باغچه های آن در طول حیاط قرار گرفته و بر اهمیت محور شمالی-جنوبی صحه گذاشته اند. این همه در میان دو محور متعامد حیاط، رقابتی زیبا به وجود آورده است.

نکته دیگر در طرح خانه طاق نماهای متعدد اطراف حیاط و

گچ بریهای زیبای آن است که در ترکیب با پنجره های چوبی، جادار حیاط را تراش خورده و پرکار جلوه می دهد. تکرار طاق نماها، که موجب پدیدار شدن اندازه های کوچک و القاگر صمیمیت در حیاط خانه است، در کنار آرایش منظم حیاط و آب و سبزه درون آن، اندرون خانه را حریمی امن و آرامش بخش کرده است. کوچکی حیاط و کوتاهی جدارها نیز مقیاسی خانگی به این حیاط داده است.

وجود طاق نماهای متعدد در نقاط مختلف جدارهای حیاط در مرکز یا گوشه ها) آنها را عنصر اصلی در طرح نما کرده است. در واقع، با شیوه های مختلف تجمع این طاق نماها، ترکیبهای گوناگون پدید آمده است: با اجتماع آنها در مرکز نما، پنج دری تشکیل شده است؛ در ترکیب دو تایی، در دو طرف ایوان نشسته و نما را از دو جانب خاتمه داده اند؛ گاه نیز چون عنصری مستقل در دو گوشه نما جای گرفته و گویا حامی بخش مرکزی نما (سه دری نمای جنوبی یا شمالی) شده اند.

در زیر فضاهای چهار سوی حیاط خانه، سردابها جای گرفته اند. سردابهای شمالی و غربی مستقل است و هر یک به واسطه پلکانهایی به بخش فوقانی خود و بالاخره به حیاط مرتبط شده است؛ اما سردابهای جنوبی و شرقی با دالانی به یکدیگر متصل شده و با پلکانی در بخش شرقی به حیاط راه یافته اند. سرداب شرقی به وسیله روزنهایی از نور حیاط بهره مند می گردد. این سرداب بر محور شرقی-غربی حیاط واقع شده و عرصه پر اهمیت و اصلی زیر زمین خانه است.

_________________

دانلود کامل نقشه های معماری خانه عرب(بی بی رقیه) یزد

توضیحات فایل دانلود نقشه معماری:

فرمت این فایل DWG –و ۵ شیت نقشه شامل پلان برش جامع و کامل کاملا اختصاصی می باشد.

-بصورت اختصاصی توسط وب سایت  معمارآنلاین  عرضه شده? 

 -گارانتی بازگشت وجع شامل این محصول نمیشود??

 – منابع این فایل بصورت کامل می باشد?

در صورت مشکل پرداخت از کد USSD اختصاصی سایت ما استفاده کنید

 *۷۸۸*۹۷*۱۱۲۲۱۱#

هزینه محصول : تنها با پرداخت ففط ۴۵٫۰۰۰ تومان????

?حجم فایل : ۲۰٫۴۵مگابایت

برای خرید در قسمتــ بالا از گزینه افزدون به سبد خرید استفاده کنید >>> بعد از خرید بصورت اتوماتیک لینک دانلود به نمایش در خواهد شد همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال میشود

baner--me

» لطفا در ابتدای پست الکترونیکی خود www را قرار ندهید ، درغیر اینصورت فایل ارسالی درچار مشکل خواهد شد

 

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “دانلود کامل نقشه های معماری خانه عرب(بی بی رقیه) یزد”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “دانلود کامل نقشه های معماری خانه عرب(بی بی رقیه) یزد”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است