اطلاعیه سایت
تماس با پشتیبانی » ایدی تلگرام+ایمیل پشتیبان <
» فراموش نکنید! بخش پشتیبانی معمار آنلاینـ ، در همه ساعات همراه شماست
» 0916-891-1243
» درصورت مشکل پرداخت آنلاین کلیک کنید
» درصورت بروز هر مشکل اعلام کنید با شما تماس خواهیم گرفت
انجام کلیه پروژهای معماری+ پشتیبانی » با ایدی زیر در تماس باشید
M_abdali@
دانلود پروژه روستای قره بلاغ شهر جلفا+نقشه+پاورپوینت
دانلود پروژه روستای قره بلاغ شهر جلفا+نقشه+پاورپوینت
45,000 تومان
توضیحات
دانلود پروژه روستای قره بلاغ شهر جلفا+نقشه+پاورپوینت
تعداد جمعيت- خانوار و بعد خانوار و نرخ رشد
براساس آخرين سرشماري رسمي كشور درسال ۷۵ در روستا قرهبلاغ۶۲۵ نفر ساكن داشتند كه در ۱۲۷ خانوار اسكان داشتند و بر اين اساس بعد خانوار اين روستا برابر با ۵٫ ۲ ميباشد كه در اين تعداد در سال مطالعه ۱۳۸۵ به ۴۵۷ نفر بالغ گشته است كه در ۱۲۰ خانوار اسكان يافتهاند و بعد خانوار برابر با ۶ داشتهاند كه اين نشانگر ۱۶۸ نفر كاهش جمعيت نسبت به سال ۷۵ ميباشد.
بررسي نتايج سرشماريهاي جمعيتي از سال ۴۵ تا ۶۵ نشان ميدهد كه اين روستا طي اين سالها همواره سيرصعودي داشته چنانكه ازسال ۴۵ تا ۵۵ نرخ رشدي برابر ۹/۰ بر روستا حاكم بوده از سال ۵۵ تا ۶۵ با نرخ رشدي برابر ۶/۰ جمعيت افزايش پيدا كرده است. ولي از سال ۶۵ تا ۷۵ شاهد كاهش شديد جمعيت بوديم كه نرخ رشدي برابر ۹/۱-را در روستا شاهديم.
از سال ۷۵ به ۸۵ باز جمعيت همچنان كاهش يافته و با نرخ رشدي برابر ۳- جمعيت را به كاهش نهاده است. روستاي قرهبلاغ در سال ۴۵- ۶۵۱ نفر در سال ۵۵-۷۱۲ نفر در سال ۱۳۷۵ به ۶۲۵ نفر و در سال مطالعه يعني ۱۳۸۵-۴۵۷ نفر رسيده است.
كاهش جمعيت در روستا بعد از سال ۱۳۶۵ شروع شده و همچنان ادامه يافته است. اين كاهش جمعيت نه به خاطر مواليد كم و مرگ و مير زياد بلكه به خاطر مهاجرت بسيار شديد به اماكن ديگر بوده است چنانچه هماكنون نيز هرگاه از اهالي سوال ميشود كه آيا مايل به ترك محل سكونت خود و مهاجرت.
به شهرهاي بزرگ هستيد جواب شنيده ميشود كه بلي اگر امكانات فراهم گردد حتي لحظهاي درنگ نخواهند كرد. و اين مهاجرتها اغلب براي دستيابي به زندگي بهتر و شغل مناسبتر صورت ميگيرد كه بعلت كمآبي روستاست.
از سال ۱۳۷۵ تا ۱۳۸۵ كه ۱۰ سال ميباشد نرخ رشد روستاي قرهبلاغ برابر با ۳- بوده است كه نشان ميدهد باز جمعيت سير نزولي خود را ادامه داده و با كاهش جمعيت مواجهايم.
۲-۵-۱ ساخت سني
- بررسي گروههاي سني ارائه شده از طرف خانه بهداشت روستا نشان ميدهدب كه ۲۱/۰ افراد زير گروه سني زير ۱۵ سال قرار دارند كه ۱۲۰ نفر كه ۵۱ نفر مرد و ۶۳ نفر زن را شامل ميشود همچنين افراد در سنين ۱۵ تا ۶۴ ساله ۲۸۵ نفر ميباشد كه ۴۹ درصد افراد را شامل ميشود كه از اين تعداد ۱۴۲ نفر را مرد و ۱۴۳ نفر را زن تشكيل ميدهد. همچنين مردان بالاي ۶۴ سال ۲۵ نفر بالغ بر ۴۶% جمعيت و زنان ۲۷ نفر كه ۴۵/۰% جمعين كل رادربر ميگيرد.
۳-۵-۱- ساخت جنسي
- بررسي توزيع جمعيت روستاي قرهبلاغ نشانگر فزوني ۹ نفري تعداد زنانبه مردان ميباشد كه اين فزوني تعداد بين سنين ۱۰ تا ۱۵ ساله بيشتر به چشم ميخورد كه ۶ نفر را شامل ميشود كه البته اين رقم كمي غيرعادي است چرا كه طبق استانداردها نسبت جنسي ۱۰۱ ميباشد. نسبت جنسي دراين روستا ۲۸/۴۴% ميباشد كه نشانگر كمي تعداد مردان نسبت به زنان است و اين ميتواند ناشي از مهاجرت مردان جهت يافتن كاري بهتر در مكانهاي ديگر ميباشد.
—————————————————
دانلود پروژه روستای قره بلاغ شهر جلفا+نقشه+پاورپوینت
توضیحات فایل دانلود پروژه روستا :
فرمت این فایل power point وشامل ۸۸ اسلاید
+word- شامل ۸۴ صفجه
DWG –و ۸ شیت نقشه شامل پلان کامل روستا جامع و کامل کاملا اختصاصی می باشد.
-بصورت اختصاصی توسط وب سایت معمارآنلاین عرضه شده
-گارانتی بازگشت وجع شامل این محصول میشود
– منابع این فایل بصورت کامل می باشد
در صورت مشکل پرداخت از کد USSD اختصاصی سایت ما استفاده کنید
*۷۸۸*۹۷*۱۱۲۲۱۱#
? هزینه محصول : تنها با پرداخت ففط ۴۵٫۰۰۰ تومان
?حجم فایل : ۱۱٫۴۱مگابایت
برای خرید در قسمتــ بالا از گزینه افزدون به سبد خرید استفاده کنید >>> بعد از خرید بصورت اتوماتیک لینک دانلود به نمایش در خواهد شد همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال میشود
» لطفا در ابتدای پست الکترونیکی خود www را قرار ندهید ، درغیر اینصورت فایل ارسالی درچار مشکل خواهد شد
– آموزش
براساس مطالعات ميداني به عمل آمده در روستاي قرهبلاغ اين روستا داراي يك واحد مدرسه ابتدايي مختلط به نام مدرسه ابتدايي حافظ ميباشد كه در سال ۱۳۲۵ تاسيس شده و داراي قدمتي ۶۰ ساله است كه در نوع خود جالب توجه ميباشد همچنين اين روستا داراي يك مدرسه راهنمايي مختلط به نام راهنمايي شهيد حجتي ميباشد كه در سال ۱۳۶۰ تاسيس شده است.
اين مدارس از نظر كمي و جار و مساحت مشكل ندارند و حتي از ضوابط نيز بالاترند.اين روستا به دليل به حد نصاب نرسيدن جمعيت طبق ضوابط فاقد دبيرستان ميباشد و دانشآموزان جهت ادامه تحصيل در مقطع دبيرستان به شهر
بند (۲-۶-۱) بهداشتيو درماني
بند (۱-۲-۶-۱) بهداشتي: در وضع موجود يك واحد حمام متروكه بود كه در سال ۱۳۶۰ توسط جهادسازندگي ساخته شد و از سال ۷۷ به علت عدم مديريت در پي انتقال اين كاربري به خود اهالي كارآيي خود را از دست داد و اكنون به شوراي روستا تبديل شده است.
بند (۲-۲-۶-۱) درماني: كاربري درماني در وضع موجود شامل خانه بهداشت است. هماكنون خانه بهداشت كه در روستا فعاليت ميكند در زمينههاي ۱) تنظيم خانواده ۲) بهداشت مدارس ۳) واكسيناسيون ۴) بهداشت محيط ۵) مراقبت از زنان باردار ۶) مراقبت از اطفال
ارائه سرويس ميكند. لازم به ذكر است كه خانه بهداشت روستا عهدهدار كلرزني آب آشاميدني منبع روستا و همچنين نظارت بر بهداشت محيط فيزيكي روستا و بهداشت منازل مسكوني را عهدهدار است.
بند (۳-۶-۱) تجاري: در كل روستا ۸ مكان شامل خردهفروشي و قهوهخانه ميباشد كه احتياجات اهالي را تا حدودي رفع ميكند.
بند (۴-۶-۱) تأسيسات و تجهيزات: شامل ترانس برق و مخابرات و منبع آب است.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.