اطلاعیه سایت
تماس با پشتیبانی » ایدی تلگرام+ایمیل پشتیبان <
» فراموش نکنید! بخش پشتیبانی معمار آنلاینـ ، در همه ساعات همراه شماست
» 0916-891-1243
» درصورت مشکل پرداخت آنلاین کلیک کنید
» درصورت بروز هر مشکل اعلام کنید با شما تماس خواهیم گرفت
انجام کلیه پروژهای معماری+ پشتیبانی » با ایدی زیر در تماس باشید
M_abdali@
تحلیل آرامگاه بوعلی سینا همدان
مقدمه:
_تحقیقات بیانگر آن است که شهر هگمتانه پیش از انتخاب به پایتختی توسط مادها، وجود داشته ومردمانی از قوم کاسی در آن میزیسته اند. سپس بازماندگان قوم کاسی، بعدها با طایفهای از آریاییها قوم موسوم به ماد را پدید آوردهاند. و با غلبه بر دولت تجاوزگر آشوری، دولت ماد را بنیان کذاشته، و پایتخت خود را کار کاشی قرار دادهاند. و از آن به بعد، این شهر هگمتانه نام گرفتهاست.
_از دوره هخامنشیان علاوه بر سنگ نوشتههای میخی گنجنامه همدان تعداد قابل توجهی اشیاﺀ زرین و سیمین و نیز بقایای کاخهای سنگی به یادگار مانده است که علاقمندان میتوانند از آنها در موزه ملی کشور و موزه تپه هگمتانه بازدید کنند از دورههای سلوکی و اشکانی در همدان مجسمه شیرسنگی و گورستان پارتی و…
در شهر تاریخی فرهنگی در دامنه زاگرس نهاوند نشانههایی از معابد وتپه باستانی گیان باقدمت تاحالا ۶۰۰۰ سال برجای است.
طرح ساخت ارامگاه بوعلي سينا کیست؟
_به مناسبت هزارمين سال تولد بوعلي (۱۳۳۰) از اولين كارهاي دوره دوم فعاليت انجمن اثار ملي بود . هيئتموسسان انجمن اثار ملي در سال ۱۳۲۴با پيش فرض برتري تلفيق معماري قديم و جديديك مسابقه معماري بين معماران ان دوره ترتيب دادكه طرح هوشنگ سيحون به عنوان بهترين طرح برگذيده شد .جايزه بهترين طرح اجراي ساختمان بود
ایده طراحی مقبره بوعلی سینا:
_درباره ايده اصلی مقبره بوعلی می توان گفت :”اختلاف عمده که برج آرامگاه بوعلی سينا با گنبد قابوس دارد دو چيزاست :
يکی اينکه به مناسبت موقعيت و محدود بودن فضای آرامگاه بوعلی و همچنین توجه به ميزان مخارجی که پيش بينی مي گشت ابعاد برج آرامگاه بوعلی نصف ابعاد گنبد قابوس در نظر گرفته شده است و در ابتدای امر چنين تصميمی نگرفته بودند لکن … انجمن آثار ملی را وادار نمود که از آقای مهندس سيحون طراح و ناظر آرامگاه بخواهد
که ابعاد ساختمان را به نصف تقليل دهد.
_اختلاف عمده ديگر اينست که فاصله بينترک های آرامگاه بوعلی سينا باز و گشاده است در صورتی که بنای گنبد قابوس از بنيادتا بالا جز در ورودی و روزنه کوچکی در پايين گنبد هيچگونه منفذی به خارج نداردو به سبک زمان دوران آن چون دخمه تارکو فاقد روشنايی است و اين ابتکار يعنی بازگذاردن فواصل ترکها در برج آرامگاه بوعلیعلاوه بر آنکه با وضع اقليمی همدان و باد هایشديد آن سرزمين بسيار عمل به مورد و مستحسن به شمار ميرود, اصولا بنای مزبور رابه صورتی بسيار جالب و مطبوع در آورده آنرا بس زيباتر وپسنديده تر از آنچه تصور ميرفتساخته است … .”
حجم فایل : ۱۸٫۰۸
رمزفایل: www.online-architect.ir
» منبع: وب سایت تخصصی معماری – معمار آنلاینـ
راهنما
- 1- برای باز کردن فایل هایی که دانلود میکنید از نرم افزار winrar استفاده کنید.
- 2-شما نظر دهید ما هم مشکلات شما را که در نظرات مطرح کرده اید برطرف میکنیم. لطفا اگر مشکلی دارید یا نظری درمورد مطلب دارید در نظرات مطرح کنید تا موجب اشتیاق نویسندگان شود.
- 3-لطفا کپی رایت مطالب ما را رعایت کنید تا انگیزه فعالیت ما بیشتر شود.
- 4- رمز تمامی فایل ها : www.online-architect.ir